RSS Contact

2009. december 28., hétfő

Újévi smsek


Ha nem jön álom a szemedre
Igyál meg mégegy pezsgőt a nevembe
Ez felvidít majd és elrepít
De ha marad még, hagyjál egy kicsit:)
B.Ú.É.K

Agyő, bús furcsaságok éve,
nagy bölcsen lépdesünk tovább,
mi már megszereztünk magunknak egy csöpp kis filozófiát!
B.Ú.É.K.!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor jó pezsgő serkenti a májat. Sültmalacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok minden jót az Új Esztendőben! BÚÉK!

Hulljon Rád zsákból a lencse, mint újévben sok-sok szerencse. Hozzon az új év sok barátot, szerelmet és boldogságot!

Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni!BÚÉK!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!
Hóesésben, langy esőben,hideg ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot,BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének.BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK NÉKED!

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokatkiáltok: boldog új évet kívánok!!

A jövő évben legyen részed mindenszépben, szexben hétszer mindenhéten, de légy ma éjjel disznó részeg,így búcsúztatsd a múlt évet.Kívánok neked Boldog Új Évet!
Erdő szélén ezüst fenyő havasággal büszkélkedő őz és nyuszikörbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOGÚJ ÉVET KIVÁNOK!
Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

Havastéli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok mindenjót az új esztendőbe!

Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy öreg néni de egyet mondhatok neked sok boldog új évet kívánok neked!

Virradjon rád szép nap,köszöntsön rád jó év, kedveshajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, eztkívánom neked az új évre.
Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkorkezdődik az élet, komás tekintetek,a fejek kékek, kivánok most neked Boldog ujévet!!!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtol, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!!!!!

Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövö esztendőben! BUÉK !!!!!!!!

Miért éjfélkor tartják a szilvesztert? Hogy adenevérek is tudjanak jönni a buliba! :D
Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!
Bujjál mellém Szilveszter. Miért? Te vagy az Újév?
Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kivánok!
Langyesőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszterneknehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, BoldogÚj Évet Kivánok!
Többek kedves érdeklődésére, hogy miért tűntem el szilveszter óta, tájékoztatásúl közlöm, hogy NEM én vagyok a Zambó Jimmy!
Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bizzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!
A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!
Ha olykor mégis gyötör az élet,azért mostörülj a jónak a szépnek.S szívedbe csendüljön mindig az ének:Hogy vannak akikszeretnek téged!
Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!!
Nem kell Karácsony, nem kell Szilveszter, csak hogy farkam pinákban vesszen el.
Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. Ilyen Boldogúj évet kívánok én néked!

... és az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \GOOD YEAR\! BÚÉK!
Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi krbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!
Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

Tegnapelőtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter.

Az új évben legyen részed mindenszépben szexben 7szer mindenhéten de légy ma éjjel disznó részeg igybúcsúztasd az óévet! BUÉK!

Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! BoldogÚj Évet Kívánok!

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.!
Eljött hát a az év vége, pezsgős üveg kézbevéve, csak sokszerencsét kívánok, majdutána tovább álok, ugy is tudtad hogy eztírom, de gondoltam azért megírom!!! B.U.É.K!!!

Utolsó napján ennek azévnek a szerencsemalackák megintútra kélnek. Azt kívánom néked hogy haarra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanaknálad! B.U.É.K.
Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina,találjon meg téged is egy szexörült pina! BUÉK !!!!!!!!!!!!

Disznó sivít, petárda robban, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben. Több rímet ide nem vágok, boldog új évet kívánok.

Utolsó napján ennek az évnek szerencsemalackák ismét útra kélnek. Azt kívánom neked, hogyha arra járnak, nézzenek be hozzád, s maradjanak nálad.

Adjék Isten minden jót,
öt-hat tyúkot, jó tojót!
Hízott disznót, sok hurkát,
tele pincét, kamarát,
sonkát, kolbászt, szalonnát,
gond ne bántsa a gazdát!
Adjék Isten szép vetést,
rengő-ringó jó termést,
békesség és szeretet
töltse meg a szívetek
ebben az új évben!

Ez újév reggelén minden jót kívánok
Ahová csak nézel, nyíljanak virágok!
Még a hó felett is virág nyiladozzon,
Dalosmadár zengjen minden rózsabokron!
Minden szép, minden jó legyen mindig bőven,
Szálljon áldás rátok ebben az új évben!

Jelentem hát a hölgyeknek s uraknak, Hogy míg önök itt ölébe csücsültek Pezsgős jókedvnek s rózsás hangulatnak, S mulatnak, Azalatt meghalt az öreg Náthán, Akinek bánat-batyu volt a hátán, Meghalt a könnyet mázoló, Vesékbe gázoló, Rossz portékákkal házaló Ó esztendő, S most új, vígabb élet kezdendő!

Az optimista azért várja az éjfélt, hogy az új év elkezdődjön, a pesszimista pedig azért, hogy megbizonyosodjon róla, az óév elmúlt.

Kormosan, de tiszta szívvel, A füst barna fiai Beköszönünk ma hozzátok, Házak boldog urai. És kivánunk, és ohajtunk Újnál újabb esztendőt, Szerencsével rakodottat, Nem is egyet, sem kettőt, Hanem igen, igen sokat, Annyit, mint a kis világ, Mennyi csillag van az égen, Régi fákon mennyi ág.

Évre évek múltak s azóta én sokszor vártam még gyermekként az évfordulatkor, hogy majd csúcsra érek s gyakran már-már hittem, látok is valamit, másszor legyintettem s Szilveszter csuszamló, sikongató éjén részegen pörögtem az év meredélyén.
Adjon Isten minden szépet,
Irigyeknek békességet,
Adjon Isten minden jót,
Hazug szájba igaz szót.

Hontalannak menedéket,
Éhezőknek eleséget,
Tollat író kezébe,
Puját asszony ölébe.

Legényeknek feleséget,
Szegényeknek nyereséget,
Áfonyát a havasra,
Pisztrángot a patakba.

Istenhitet a pogánynak,
Hű szeretőt a leánynak,
Szép időben jó vetést,
Szomorúknak feledést.

Sarkvidékre hideg telet,
Az árváknak jó kenyeret,
Fegyvereknek nyugalmat,
Szelíd szónak hatalmat.

Betegeknek egészséget,
Fuldoklóknak reménységet,
Vitorlának jó szelet,
Napfényből is öleget.

Jó lövést az ordasokra,
Nyíló ajtót vaskapukra,
Vándoroknak fogadót -
Isten adjon minden jót

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet,
csendes lépteiteket kísérje a szeretet!
Szívetekben béke, lelketekben nyugalom
legyetek boldogok a következő 365 napon! BÚÉK!

Igaz, hogy még nincs itt az év vége,
De én lehet, hogy négykézláb érek a végére.
Ezért hát, míg stabilan állok,
Boldog Új Évet Kívánok

Sokat gondolkodtam azon,
Mit kívánjak neked e napon:
Asztalodra jó sok nasit,
Az ágyadba két jó pasit,
Orális és anál szexet,
A zsebedbe jó sok stexet,
Vegyenek körül a barátok,
Boldog Új Évet Kívánok
A szerencse banknál a 2009-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, 52hét egészséget, 12hónap jókedvet. Minden jót az elköltéshez!
Boldog Új Évet!
Csillagszoró csillogása, pezsgős üveg durranása keltse fel szívedben a boldogságot, az én szívem már felébredt, küldöm is az sms.-t! Boldog Új évet Kívánok Sok Szeretettel!

Járd a vadászösvényt szerényen,
Fegyvered s farkad használd serényen!
Puskádat tedd sok nemes vadra,
S még vagy 50 évig ne kelljen Viagra!
Boldog Új Esztendőt!

Adjon az Isten minden jot,
Bekesseget, buzat, bort!
Ha ehes vagy kenyeret,
Ha szomjas vagy hus vizet!
Telire kabatot,
Ha meleg van arnyekot!Oromben bunban hu tarsat! baj betegseg elkeruljon
S az Uj Ev derusen kezdodjon!
Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék, de nincs cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó esne, de maradjunk az SMS-ben! B.U.É.K

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése