RSS Contact

2009. december 6., vasárnap

Karácsonyi sms


Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli, a sok jó falat; itt a Karácsony a kertek alatt!

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot! Ajándékot, szeretetet s mindent, ami fontos neked! Ajtód elé fehér bársonyt: Békés Boldog Szép Karácsonyt!

Karácsonyi fénybe öltöznek s ragyognak a fák, felmelegedsz s szívedet az öröm járja át. Karácsonyi fénybe öltözik s megnyugszik a szív, valóra válnak s elvarázsolnak legszebb álmaid! BOLDOG KARÁCSONYT!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint s kicsi kendőből csillámot hint. Így adja át üzenetem: Kellemes Ünnepeket!

A mai nap szebb, mint más. A mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet. BOLDOG KARÁCSONYT!

Szálljatok le Betlehemi Angyalok; zörgessetek meg ma minden ablakot. Házikóba s palotába örömöt vigyetek; Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepet!

Kiskarácsony, nagykarácsony angyal csókja rátok szálljon. Hozzon nektek minden jót, nem csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szívből jövő melegséget!

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: Kellemes, Békés Karácsonyt kívánok Neked!

Karácsonyfa ontja fényét, szeretetet hoz és békét! Angyalka száll a házak felett, elhozta az üzenetet: Boldog Karácsonyt mindenkinek! 

Lehalkul a város zaja karácsony estére. Melengeti lelkünket a kicsiny gyertyák fénye. Megszületett a szeretet e napon, hogy az embereknek hitet, reményt adjon.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése